En dan is tie binnen, mijn step. Al jaren een grote wens om samen met Kai te steppen. Uiteraard Kai naast de step. Hahaha, ik zie het al voor mij.

In de vakantie in Drenthe zag ik een moeder met twee zonen een stepvakantie houden. En begon het toch weer te kriebelen.

Kai vind het leuk om naast de fiets te lopen of voor met de wandelwagen. Dan is hij echt aan het werk. Kunnen zo veel dingen(prikkels) om hem heen gebeuren, geen tijd, ik ben aan het werk. Zo mooi om te zien.

Dus bij thuis(caravan)komst begon ik er weer over en dat ik er nu echt voor gaat sparen. Maar dat hoeft dus niet want ik heb hem gekregen voor mijn verjaardag. Verlaat cadeautje.

Superrrrr.

En nu is hij binnen, en in elkaar gezet. Klaar voor gebruik. 

En dan telkens om de step heendraaien. Ik zag er best een beetje tegenop. Eerst dan toch maar mij goed inlezen hoe je het beste kan steppen. 

Vanmorgen dan toch maar de stoute schoenen (gympen) aan gedaan en gewoon doen.

GAAAAAAAF.

Even een klein rondje wat misschien niet eens zo'n klein rondje is.  Toch al gauw 7 km. Stuk midden Delfland en daarna bij Inge langs.  Uitpuffen en doooor. Super.

Ik moet wel wennen aan de remmen. Remmen is stilstaan. Tenminste, zoals ik rem. Moet duidelijk met een klein beetje. Het overzetten van rechtervoet naar linkervoet en visa versa ging in het begin natuurlijk ook erg onbehouwen maar dat heb ik ook al lekker door. Echt super leuk.