Dit doen we toch maar "even".

We zijn alweer vier maanden verder en wat is er veel gebeurt in de afgelopen maanden. Was eerst de brug in midden delfland te ver. Nu loop ik ongemerkt weer een dik uur met de honden. Ga ik met Kai alleen dan gaan we nog wat verder. Wat kan je dan van de meest normale dingen en handelingen blij zijn. Mijn conditie gaat weer met sprongen vooruit. Het is weer een “even" dit doen. Gisteren even met de auto voor de grote beurt naar de garage en met de leenfiets naar huis. En dan gewoon binnen een half uur uit en thuis. De garage ligt 4.6 km. van ons huis. Idioterie natuurlijk maar is zo heerlijk om je grens weer te zoeken.


Verder pak ik steeds meer weer de draad op. Eerst met vakantie en daarna ook weer lekker met voetreflex aan de gang.
Daarnaast ben ik een tijdje geleden met een opleiding begonnen. Counseling. En van deze opleiding krijg ik zoveel energie. Ik heb de afgelopen 10 jaar heel wat cursussen en opleidingen gedaan. Bij de één stak ik wat op, de ander was fysiek te zwaar voor mij maar kan in de praktijk wel onderdelen gebruiken. Maar voetreflex en counseling is anders. Is op mijn lijf geschreven. De opleiding counseling duurt een jaar dus ik mag nog even maar heb je er vragen over, ik vertel er graag over.


En over een tijdje gaan we dus lekker 3 weken met vakantie. Man, wat kijk ik daar naar uit. Nu is het zo dat ik altijd wel uitkijk naar even er tussen uit gaan. Maar nu wel ietsje meer. Vorig jaar besloten we om de vakantie thuis te vieren ivm de komst van Ariel. En ik vind het heerlijk om de afgelopen periode af te kunnen sluiten met een vakantie. Heel lang hadden we geen flauw idee waar we naar toe zouden gaan. We hebben een prachtige, warme zomer gehad. En wat gaat de nazomer doen? Zijn de zonuren straks op? Nu besloten om naar Oostenrijk te gaan, en wel naar Millstattersee. We weten daar een prachtige camping.

http://gauglerhof.com/nl/camping.php


Qua temperatuur hoeft het voor mij niet zo warm te worden. Dan kunnen we dingen ondernemen. Maar hebben we het vooruitzicht op dagen regen dan gaat de sleurhut aan de wagen en kachelen we weer verder.


Ook dit jaar maak ik een reisverslag met foto's. Dit jaar met polarsteps. Wil je ons volgen, het verslag of foto’s bekijken? Stuur mij een berichtje via app of mail dan stuur ik jou een uitnodiging. Dit geldt alleen voor mensen die ik ken.
Ik ben dankbaar en blij om weer vooruit te kijken.
Leef je leven, het is je niet voor niets gegeven.