De draad weer oppakken.

Na drie zeer ontspannen weken vakantie kost het mij best moeite om weer aan de bak te gaan. Vorige week mijn praktijk weer open en naar de zolder gegaan om een start te maken met op en leeg ruimen. Ik kwam, zag en draaide mij weer om. Pffff, wat een zooi.

Met frisse opgedane moed deze week dan toch maar weer de trap op om nu echt een start te gaan maken. En als je dan eenmaal bezig bent dan gaat het best lekker. Ik hou wel van ordenen. Spullen die "tijdelijk" even boven zijn gezet en vervolgens na acht jaar daar nog staan. Niet gemist dus hoppa, weg ermee.

Aan het einde van de dag had mijn rug ongeveer dezelfde houding als ons dak dus even weer rust in de tent.

Maar ook daar is een begin mee gemaakt.

En dan blijft er nog 1 ding over waar ik weer mee moet gaan starten. En dat is weer mijn studie. Het is niet zo dat ik moed moet verzamelen om te leren maar meer om de grijze brein weer een oplawaai te geven.

Maar vanmorgen kon ik echt even geen excuus verzinnen dus na het wandelen alle spullen gepakt. Pot thee binnen handbereik en gaan....

Ooooh, dachten de katten. Dat is gezellig. We komen allemaal bij je zitten en willen allemaal tegelijk aandacht. Dus werd er voor mijn neus even uitgevochten wie het eerste de aandacht mocht. Ondertussen begon ik ze voorzichtig weg te duwen. Wegsturen kon ik ook niet, het was ook wel aandoenlijk, maar echt werken ging ook niet. Uiteindelijk gingen ze toch maar weer ergens anders liggen en kon ik echt gaan starten.

 

En zo is alles weer gewoon, zijn alle draden weer opgepakt.

En dat is goed, ook wel weer lekker.

Al hebben we de nieuwe vakantie voor de winter al weer uitgezocht, hihi.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb