Geen tijd om mij lekker te vervelen.

In januari is mijn schoonmoeder verhuist naar een 50+ woning en konden we beginnen met het leegmaken van haar huis. Peter zijn ouderlijk huis. Een huis waar ze 57 jaar heeft gewoond dus waar ook spullen al 57 jaar in huis staan. Als je de ruimte hebt bewaar je spullen. Je kan nooit weten. ons streven was dan ook wel om eind maart de sleutel te kunnen overhandigen aan de makelaar. Je kan het wel voor je uit schuiven maar het blijft dan een blok aan je been.

En dat is gelukt. 

Foto's zijn gemaakt, staat op Funda.

https://www.funda.nl/koop/vlaardingen/huis-40524138-burgemeester-pruissingel-30/

 

Daarna weer aan de slag met ons eigen huis. De nieuwe vloer. Een week gekampeerd in ons eigen huis. Maar het resultaat is er. Onze woonkamer bestaat uit 2 gedeeltes.  Voor het gemak even boven en onder. Onder is nu klaar, spullen staan op hun plek. En boven wordt over een maand gedaan.

En als laatste het beste is de geboorte van onze derde kleindochter, Milou. 

Vorige week vrijdag bleek dat de bloeddruk veel te hoog en eiwit in haar urine. Dat was de reden om door te gaan naar het ziekenhuis. En inderdaad was het niet goed. Ze moest blijven. De volgende dag werd de bevalling op gang gezet en is kleine Milou om 21.55 uur geboren. Die de zwangerschapsvergiftiging en het geel zien van Milou heeft het nog anderhalve week geduurt voordat ze naar huis konden. Maar ze zijn lekker thuis en kan eindelijk het kraamfeest beginnen.