Vakantie

Zoals ik eerder heb geschreven zijn we dit jaar thuis gebleven. We zijn wel vaker niet op vakantie gegaan. Niet vaak, twee keer. En allebei de keren zeiden we dat we dat maar niet meer moeten doen. We hadden helemaal niet het gevoel dat we ook vakantie hadden gehad.

Dit keer is het anders. Het was zo'n rijk gevoel dat we drie weken vrij hadden. Geen inpakstress (elk jaar vroeg ik mij af waarom we dit toch telkens deden, als we weg waren liet ik de stress wel thuis), geen lange rit en maar afwachten waar we terecht zouden komen. Gewoon lekker thuis. De slaapkamer is zo goed als af, Inge is verhuist, deken van Lois is klaar, boek is uit en begonnen met een nieuwe. Heel wat films en series bekeken. En.. geen twee dagen terugreis, gewoon nog eens twee extra lummeldagen. Alleen het weer liet het regelmatig wel afweten. Maar dat is ook niet erg. De slaapkamer is heel mooi geworden.

Het is dus ons wel bevallen. Maarrrrr....volgend jaar gaan we weer gewoon doen. Lekker alles weer inpakken. Gewoon niet weten waar we terecht komen en heel veel boeken lezen. En gewoon weer heerlijk in het naseizoen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb