Vandaag alweer de laatste dag van het nieuwe jaar. Terugkijkend op het afgelopen jaar zijn er veel bijzondere gebeurtenissen geweest. Zo wisten we bij de vorige oud en nieuw niet dat we dit jaar weer Opa en Oma zouden worden van onze kleindochter Ariel. En ook niet dat we het nieuws zouden krijgen dat er nog een kleindochter komt in april 2018. Manman, wat een rijkdom. En alle clichés zijn waar. Een kleinkind is zoooo leuk. Het is zo prachtig als je even langs gaat en dat een klein meisje roept " Omaaaaaa". En zo heerlijk om zo'n klein moppie tegen je aan te houden. En daarna weer naar huis, is ook leuk ;-). En dat binnenkort 3x. 

Eigenlijk is dat ook wel een rode draad geweest dit jaar. Vakanties omgegooid en aangepast. Twee dochters die drie maanden samen zwanger liepen. Flink wat dekentjes etc. gehaakt. Spanningen rond de bevalling. Je dochter die voor dit enorme werk moet zorgen. Want eerlijk, ik zou zo graag dat voor ze willen doen. En de opluchting dat alles goed is verlopen.

Morgen weer een nieuw jaar met nieuwe kansen. Opleiding afronden waardoor ik naast voetreflextherapie ook massages ga geven. Erg spannend. Uitkijken naar onze nieuwe kleindochter, dochter van Lianne en Erik. Weer gewoon op vakantie, ook erg lekker. En de caravan weer voor een tijdje op een camping in Drenthe. 

 

Ik wens iedereen een geweldig, gezond, liefdevol, stressarm, voorspoedig en spetterend 2018.

Liefs, Evertdina

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb